top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Τσίχλα

Έλα να φτιάξουμε το χαρταετό σου!

Έγινε ενημέρωση: 24 Ιαν 2022

Ξεκινάμε δυναμικά το Φεβρουάριο με τα δημιουργικά εργαστήριά μας. Την τιμητική του έχει ο χαρταετός. Διάλεξε μια Κυριακή του Φεβρουαρίου και έλα να μάθουμε μαζί πως σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τον μοναδικό χαρταετό σου. Δεν χρειάζεται να φέρεις τα υλικά γιατί παρέχονται όλα από το εργαστήριο.

Ο αριθμός των συμμετοχών ανά σεμινάριο είναι περιορισμένος στα 6 άτομα για να τηρήσουμε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Γι αυτό κάνε την εγγραφή σου το συντομότερο! Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και θα επικοινωνήσω μαζί σου για τις λεπτομέρειες.

Θα μάθεις: Πως να φτιάχνεις το χαρταετό σου.

Πότε: 6, 13, 20, 27 Φεβρουαρίου 2022 Διάρκεια: Από τις 11:00 έως τις 14:00. Προσέλευση τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη. Όριο συμμετοχής: 6 άτομα ή 3 ζευγάρια ατόμων ανά σεμινάριο Κόστος: 20€ ανά άτομο για 1 ημέρα


Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα πρέπει να έχεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή Rapid test. Η είσοδος στο χώρο γίνεται μόνο με μάσκα.


Θέλεις περισσότερες πληροφορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 6936182970 ή με email στη διεύθυνση info@eugenia-lab.gr.


Σε περιμένουμε για την πρώτη γιορτή ξεγνοιασιάς της Άνοιξης!


Σεμινάριο Χαρταετού

64 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page