Πολιτική Απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση: 20.12.2021

 

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να κατανοήσετε πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει πώς η εταιρεία μας, Eugenia‐lab, χρησιμοποιεί και προστατεύει κάθε πληροφορία που μας δίνετε όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε  τον ιστότοπό μας eugenia‐lab.gr

 

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να διασφαλίζει ότι προστατεύεται  το απόρρητό σας. Εάν σας ζητήσουμε να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες με τις οποίες μπορείτε να αναγνωριστείτε όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Το Eugenia‐lab.gr μπορεί να αλλάζει αυτή την πολιτική κατά καιρούς ενημερώνοντας αυτή τη σελίδα. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα από καιρό σε καιρό για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.

 

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας eugenia‐lab.gr, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;

Λαμβάνουμε,  συλλέγουμε και αποθηκεύουμε  οποιεσδήποτε  πληροφορίες  εισάγετε στον ιστότοπό μας ή μας παρέχετε με οποιονδήποτε  άλλο τρόπο. Επιπλέον, συλλέγουμε τη διεύθυνση πρωτοκόλλου  Διαδικτύου (IP) που χρησιμοποιείται  για τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο διαδίκτυο, διεύθυνση ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου, πληροφορίες υπολογιστή και σύνδεσης και ιστορικό αγορών. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία λογισμικού για τη μέτρηση και τη συλλογή πληροφοριών περιόδων σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων απόκρισης σελίδας, της διάρκειας επισκέψεων σε συγκεκριμένες σελίδες, των πληροφοριών  αλληλεπίδρασης σελίδων και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση  από τη σελίδα. Συλλέγουμε επίσης στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης  (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του τίτλου εργασίας, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου,  των επικοινωνιών).  δημογραφικές  πληροφορίες,  όπως ταχυδρομικός  κώδικας, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα,  άλλες πληροφορίες  σχετικές με έρευνες ή/και προσφορές πελατών, σχόλια, σχόλια, κριτικές προϊόντων, προτάσεις και προσωπικό προφίλ.

 

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε;

Απαιτούμε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες, ιδιαίτερα για τους ακόλουθους λόγους:

  • Εσωτερική τήρηση αρχείων.

  • Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες  για να βελτιώσουμε  τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  • Ενδέχεται να στέλνουμε περιοδικά διαφημιστικά  μηνύματα ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου  σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες  που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανούν ενδιαφέρουσες, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email που έχετε δώσει.

  • Κατά καιρούς, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς.

  • Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφώνου, μηνύματος κειμένου ή αλληλογραφίας.

  • Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες  για να προσαρμόσουμε τον ιστότοπο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

  • Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να στείλουμε ενημερώσεις σχετικά με την εταιρεία μας

  • Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβάλουμε τη Συμφωνία Χρήστη και οποιαδήποτε συμφωνία που μπορεί να έχουμε μαζί σας και για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες εθνικούς νόμους και κανονισμούς.

 

Πώς συλλέγουμε πληροφορίες;

Όταν πραγματοποιείτε μια συναλλαγή στον ιστότοπό μας, για παράδειγμα όταν μας στέλνετε ένα μήνυμα μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας ή όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter), ως μέρος της διαδικασίας, συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας , τηλέφωνο και διεύθυνση email. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους συγκεκριμένους  λόγους που αναφέρονται παραπάνω.

 

Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Προκειμένου να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές  διαδικασίες για την προστασία και την ασφάλεια των πληροφοριών που συλλέγουμε στο διαδίκτυο.

 

Ο ιστότοπός μας φιλοξενείται στην πλατφόρμα Wix.com, η οποία μας επιτρέπει να σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Τα δεδομένα σας ενδέχεται να αποθηκευτούν  μέσω της αποθήκευσης  δεδομένων του Wix.com, των βάσεων δεδομένων και των γενικών εφαρμογών Wix.com. Αποθηκεύουν τα δεδομένα σας σε ασφαλείς διακομιστές πίσω από ένα τείχος προστασίας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies στις συνήθεις πρακτικές του Διαδικτύου για να διευκολύνει την πρόσβαση, να βελτιώσει την εμπειρία σας ως χρήστη κατά την περιήγησή σας και για στατιστικούς λόγους.

 

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο που ζητά άδεια να τοποθετηθεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μόλις συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται και το cookie βοηθά στην ανάλυση της κυκλοφορίας ιστού ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε  έναν συγκεκριμένο  ιστότοπο. Τα cookies επιτρέπουν στις εφαρμογές Ιστού να ανταποκρίνονται σε εσάς ως άτομο. Η εφαρμογή Ιστού μπορεί να προσαρμόσει  τις λειτουργίες της στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές σας, συλλέγοντας και απομνημονεύοντας πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε cookies καταγραφής κυκλοφορίας για να προσδιορίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα  της ιστοσελίδας και να βελτιώσουμε  τον ιστότοπό μας προκειμένου να τον προσαρμόσουμε στις ανάγκες των πελατών. Συνολικά, τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε έναν καλύτερο ιστότοπο, επιτρέποντάς  μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι.

 

Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα  περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε  τη ρύθμιση του προγράμματος  περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, αν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να εκμεταλλευτείτε  πλήρως τον ιστότοπο.

 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies, επισκεφτείτε την Πολιτική Cookies.

 

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ενδιαφέροντος.  Ωστόσο, αφού έχετε χρησιμοποιήσει αυτούς τους συνδέσμους για να αποχωρήσετε  από τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να σημειώσετε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτόν τον άλλο ιστότοπο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο οποιωνδήποτε πληροφοριών παρέχετε κατά την επίσκεψή σας σε τέτοιους ιστότοπους και τέτοιοι ιστότοποι δεν διέπονται από αυτήν τη δήλωση απορρήτου. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να δείτε τη δήλωση απορρήτου που ισχύει για τον εν λόγω ιστότοπο.

 

Παιδικό απόρρητο

Ο ιστότοπός μας δεν απευθύνεται σε κανέναν κάτω των 18 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας στοιχεία προσωπικής

ταυτοποίησης  από κανέναν κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλούμε  επικοινωνήστε  μαζί μας. Εάν αντιληφθούμε  ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, λαμβάνουμε μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες από τους διακομιστές μας.

 

Εάν πρέπει να βασιστούμε στη συγκατάθεση  ως νομική βάση για την επεξεργασία των πληροφοριών  σας και η χώρα σας απαιτεί τη συγκατάθεση  ενός γονέα, ενδέχεται να απαιτήσουμε  τη συγκατάθεση  του γονέα σας προτού συλλέξουμε και χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες.

 

Δήλωση προσωπικών δεδομένων χρηστών σε τρίτους φορείς

Δεν αποκαλύπτουμε, πουλάμε, εμπορευόμαστε  ή νοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη, εκτός εάν

απαιτείται να συμμορφωθούμε με έγκυρο αίτημα για πληροφορίες από κρατική υπηρεσία (π.χ. δικαστήριο). Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να μας βοηθήσουν στη λειτουργία της επιχείρησής και του ιστότοπού μας ή για τη διαχείριση δραστηριοτήτων για λογαριασμό μας, όπως η αποστολή μηνυμάτων μάρκετινγκ. Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελούν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και υποχρεούνται  να μην τα αποκαλύψουν  ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε  άλλο σκοπό.

 

Ενημερωτικό Newsletter

Η Εταιρεία μας αποστέλλει email με σκοπό τη διαφήμιση και την άμεση προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας μέσω ενημερωτικού Newsletter. Σε κάθε τέτοιο email, σας γνωστοποιούμε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά για την ταυτότητά μας και σας δίνουμε τη δυνατότητα να αντιταχθείτε και να ζητήσετε, με εύκολο και δωρεάν τρόπο, τον τερματισμό της επικοινωνίας και τη διαγραφή των δεδομένων σας από τη συγκεκριμένη βάση δεδομένων.

 

Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στον βαθμό που απαιτείται για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για συμμόρφωση  με την ισχύουσα νομοθεσία), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλλουμε  τις νομικές συμφωνίες και τις πολιτικές μας.

 

Θα διατηρήσουμε επίσης Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερη χρονική περίοδο, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι  να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

 

Έλεγχος των προσωπικών σας στοιχείων

Μπορείτε να επιλέξετε να περιορίσετε τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων με τους ακόλουθους τρόπους:

 

Κάθε φορά που σας ζητείται να συμπληρώσετε μια φόρμα στον ιστότοπο, θα σας δίνεται πάντα η ευκαιρία να διαγραφείτε ή να αφαιρεθείτε από τυχόν αποστολές ή μάρκετινγκ. Εάν έχετε συμφωνήσει προηγουμένως να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή, γράφοντας ή στέλνοντάς μας email στο info@eugenia‐lab.gr .

 

Δεν θα πουλήσουμε,  διανείμουμε ή εκμισθώσουμε  τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους εκτός εάν έχουμε την άδειά σας ή απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε.

 

Μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες για τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς σύμφωνα με τον Νόμο για την Προστασία Δεδομένων του 1998. Εάν θέλετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούνται για εσάς, στείλτε μας email στο info@eugenia‐lab.gr ή γράψτε μας στα παρακάτω διεύθυνση: EUGENIA‐LAB / Ιφιγένεια Τσίχλα, Βασ. Κωνσταντίνου 28, 13561 Αγ. Ανάργυροι, Αθήνα.

 

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε  πληροφορία διατηρούμε για εσάς είναι εσφαλμένη ή ελλιπής, γράψτε μας το συντομότερο δυνατό στην ακόλουθη διεύθυνση email:  info@eugenia‐lab.gr.

 

Δικαίωμα καταγγελίας

Εάν πιστεύετε ότι τα δικαιώματά σας παραβιάζονται με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λεωφόρος Κηφισίας 1‐3, Αθήνα 11523, email: comforts@dpa.gr, τηλ. +30 2106475600, www.dpa.gr)

 

Υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων, μπορείτε να επικοινωνήσετε  με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Τηλ.: +30 6936182970 ‐ 2108543071,  Email: info@eugenia‐lab.gr, Ταχυδρομείο:  EUGENIA‐LAB  / Ιφιγένεια Τσίχλα, Βασ. Κωνσταντίνου  28, 13561 Αγ. Ανάργυροι, Αθήνα.

 

Ενημερώσεις Πολιτικής Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή, επομένως παρακαλούμε να την ελέγχετε συχνά. Οι αλλαγές και οι διευκρινίσεις  θα ισχύουν αμέσως με την ανάρτησή τους στον ιστότοπο. Εάν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε  εδώ ότι έχει ενημερωθεί.