top of page

Εργαστήρια

Γίνονται εργαστήρια από εμένα ή άλλους! (κι εσένα...). Στεγάζονται σε ένα χώρο γεμάτο υλικά: υφάσματα, χρώματα, μουσική, φασαρία, καφέ! Στον χώρο του εργαστηρίου έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε παρέα άλλοτε φιλοξενώντας δασκάλους μου, και άλλοτε απλώς πειραματιζόμενοι. Τα μελλοντικά εργαστήρια - σεμινάρια θα ανακοινώνονται εγκαίρως.

Σεμινάριο Φτιάξε το Χαρταετό σου

Έλα να φτιάξουμε το χαρταετό σου!

6,13, 20,27 Φεβρουαρίου 2022

Επίλεξε μια Κυριακή του Φεβρουαρίου και έλα να μάθουμε μαζί πως σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ένα μοναδικό χαρταετό. Τον δικό σου χαρταετό! Τα υλικά παρέχονται από το εργαστήριο και θα σε περιμένουν για την πρώτη γιορτή ξεγνοιασιάς της Άνοιξης!

Θα μάθεις:  Πως να φτιάχνεις το χαρταετό σου.

Διάρκεια: Επαναλαμβάνεται κάθε Κυριακή του Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 2:00

Όριο συμμετοχής: 6 άτομα ή 3 ζευγάρια ατόμων ανά σεμινάριο

Κόστος: 20€ ανά άτομο για 1 ημέρα

Φτιάξε την κούκλα σου

Φεβρουάριος 2022

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξει κάποιος μία κούκλα. Το πρώτο απαραίτητο εργαλείο είναι η επιθυμία για αυτό. Η δημιουργικότητα για τους ανθρώπους, είναι ανάγκη από παλιά. Ο πρώτος δρόμος είναι ο πειραματισμός: Ψάχνω, πέφτω, σηκώνομαι, παιδεύομαι τα καταφέρνω. Ο δεύτερος δρόμος είναι η μάθηση. Μαθαίνοντας συναναστράφηκα σπουδαίους ανθρώπους με διαφορετικές οπτικές και εκτός από την ίδια την γνώση, αγάπησα την ιδιότητά μου ως μαθήτρια. Ο τέλειος δρόμος είναι ο πειραματισμός μέσα από την μάθηση, δηλαδή η Σπουδή!

Θα μάθεις: πως να δώσεις ζωή στην κούκλα που φαντάστηκες. Θα ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα από το σχεδιασμό μέχρι την πραγμάτωση της κούκλας.

Τα υλικά του σεμιναρίου παρέχονται από το εργαστήριο.

Διάρκεια: Σάββατα & Κυριακές, 17:00 έως 20:00

Όριο συμμετοχής: 6 άτομα ή 6 ζευγάρια ατόμων

Δώρο σε ένα δικό μου άνθρωπο

Φεβρουάριος 2022

Αλήθεια συμβαίνει και σε σένα να θέλεις να φτιάξεις κάτι για έναν δικό σου άνθρωπό;

Αν σου συμβαίνει, θα ξέρεις ότι έτσι του δείχνεις πόσο σημαντικός είναι για εσένα και γιατί.

Θα μάθεις: πώς να μετατρέπεις τα συναισθήματά σου σε δώρα!

Διάρκεια: Λόγω της φύσης του σεμιναρίου προτείνω καθημερινή συνάντηση. Ύστερα από συνεννόηση θα ανακοινωθούν ώρες  (5 δίωρα απογεύματα  Δευτέρα έως και Παρασκευή)

Πώς αντλώ έμπνευση & την κάνω πράξη

Φεβρουάριος 2022

Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει όποιος «χειροτεχνεί» είναι να βάλει σε τάξη τις ιδέες του και τα ερεθίσματα πού τον κινητοποιούν. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσει κάνεις ένα σύστημα όπου οργανωμένα καταγράφει τις σκέψεις του, τις ιδέες του και τους στόχους του όταν πρόκειται να δημιουργήσει. Πηγή έμπνευσης είναι το περιβάλλον γύρω μας, ο κόσμος που ζούμε. Είμαστε φτιαγμένοι να καταγραφούμε το περιβάλλον, τον κόσμο μας. Όταν αυτό το κάνουμε συνειδητά, αποσαφηνίζεται το στίγμα μας.

Θα μάθεις: Θα μοιραστώ μαζί σου την τεχνική που ακολουθώ για τη δική μου Έμπνευση - Πράξη, και θα βρούμε τις αναλογίες που σου ταιριάζουν ώστε να ανακαλύψεις και να ακολουθείς τη δική σου τεχνική για τη δική σου Έμπνευση - Πράξη.

Διάρκεια: Σάββατο & Κυριακή 17:00 έως 20:00.

Ύστερα από συνεννόηση υπάρχει η δυνατότητα για κάθε Σαββατοκύριακο.  

Γενικές πληροφορίες για τα Εργαστήρια

Συμμετοχή στα Εργαστήρια-Σεμινάρια

Κατοχύρωσε έγκαιρα τη θέση σου! Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι περιορισμένη στα 6 άτομα ώστε να τηρούνται όλες οι υγειονομικές προφυλάξεις.

Επικοινώνησε μαζί μου με όποιο τρόπο προτιμάς. Συμπλήρωσε την φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρεις στο κάθε σεμινάριο, ή κάλεσε με στο 6936182970, ή στείλε μου mail στο info@eugenia-lab.gr.

Εν συνεχεία θα λάβεις με mail περισσότερες πληροφορίες.

Αν αποφασίσεις να συμμετέχεις παρακαλώ όπως καταβάλεις το 50% της συμμετοχής σου στον λογαριασμό:

Εθνική: GR520 110 164 0000016400 856 775

ή μέσω PayPal: @Eugeniaslab

Το υπόλοιπο της συμμετοχής σου καταβάλλεται κατά την προσέλευσή σου στο χώρο.

Αν δεν μπορέσεις τελικά να συμμετάσχεις και με ειδοποιήσεις μία εβδομάδα νωρίτερα γίνεται επιστροφή χρημάτων. Αν δεν με ειδοποιήσεις δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Η ασφάλεια όλων προέχει!

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής, ώστε να παρακολουθήσεις το σεμινάριο με ασφάλεια.

Το όριο των συμμετεχόντων ανά ημέρα είναι 6 άτομα.

Η προσέλευση πρέπει να συνοδεύεται από πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή Rapid test. Η είσοδος στο χώρο γίνεται μόνο  με μάσκα. Στον  χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά και μάσκες, για όποιον έχει ξεχάσει να φέρει τη δική του. Επίσης, θα υπάρχουν γάντια μίας χρήσης για όποιον τα χρειάζεται.

Η καθαριότητα του χώρου πραγματοποιείται με ατμό. Τα σκεύη που χρησιμοποιούμε για καφέ ή κάποιο σνακ είναι όλα μίας χρήσης.

Που γίνονται τα Σεμινάρια

Η διεύθυνση είναι Βασ. Κωνσταντίνου 28, Άγιοι Ανάργυροι 135 61

Χάρτης Google https://g.page/eugeniaslab?share

tools-5665620_1280-01.jpeg

Εργαστήρια που σχεδιάζονται προσεχώς

  • εποχική διακόσμηση    

  • κατασκευή παιχνιδιών

  • ζήτα μου ότι θες (οι συμμετέχοντες θα διαλέξουν τι θα φτιάξει η ομάδα)

Ο κατάλογος θα συμπληρώνεται συνεχώς και όσο σχεδιάζεται έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις μαζί μου, για να πάρεις πληροφορίες να μοιραστείς σκέψεις και να μου δώσεις ιδέες.

bottom of page