top of page
  • Εικόνα συγγραφέαEugenia

Η Άνοιξη με αιφνιδίασε!

Αλήθεια δεν κατάλαβα πώς περάσαμε από την Πρωτοχρονιά στο Πάσχα χωρίς καλά-καλά να το καταλάβουμε. Ίσως και να μου συμβαίνει μόνο εμένα, αλλά αισθάνομαι ότι τα πράγματα γύρω μου τρέχουν με τέτοιες ταχύτητες και τέτοιες διαφορετικότητες που δεν προλαβαίνω να απολαύσω το τοπίο! Δεν γίνανε και λίγα βέβαια τελευταία. Σε όποιο επίπεδο και να το δεις τα πράγματα είναι εκρηκτικά. Το γοητευτικό με την αλλαγή της εποχής είναι ότι σε αναγκάζει να συνεχίσεις να κινείσαι.


Easter doll

Τις τελευταίες μέρες ιδιαίτερα έχω βουτήξει σε μία έκρηξη χρωμάτων και δημιουργικότητας. Κολυμπάω μέσα στην Άνοιξη γιατί φέτος μου μοιάζει με τρικυμία και όσο την ακολουθώ τόσο πιο πλανεύτρα γίνεται.


Πασχαλινές Λαμπάδες

Στείλε μου νέα σου να μάθω πώς εσύ τα περνάς τούτη την Άνοιξη. Μη διστάσεις να με ρωτήσεις οτιδήποτε αν κάτι σου άρεσε, είτε σε mail, είτε τηλεφωνικά, ή όπως αλλιώς θέλεις! Είναι γνωστό πως τρελαίνομαι να μιλάω για αυτά πού φτιάχνω, σχεδόν όσο τρελαίνομαι να τα φτιάχνω.


Πασχαλινές Λαμπάδες

Μόνο κάνε γρήγορα, ετοιμάζομαι ήδη για τον Μάιο. Τα λουλούδια και τα αρώματα έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το εργαστήριο, δίνοντας τη θέση τους στις λαμπάδες και την Πασχαλινή διακόσμηση!

Πασχαλινές Κούκλες

21 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Create Eugenia-lab

bottom of page